DJ:s

Eva-Lena Ahlberg

Eva-Lena började spela tidigt i sin ”tangokarriär”, närmare bestämt hösten 2007. Började då att även läsa om och lyssna än mer på tango för att lära sig mer om denna underbara fascinerade musik. Eva-Lena spelar främst klassisk tango från de största orkestrarna. Musiken förbereder hon naturligtvis inför spelning, men den slutgiltiga spellistan skapas först under kvällen. Varje milonga är ju unik med sitt flöde, rytm och smak! Hon spelar regebundet på Milonga la Barranca i Linköping som hon arrangerar tillsammans med Nisse, Paul & Bert-Ola, och spelar även frekvent på milongor och festivaler utanför Östergötlands och Sveriges gränser.
www.simplementetango.se
Eva-Lena har sedan ett antal år blivit vår stabila, alltid pålitliga och superbra ‘hus’-DJ – det är vi VÄLDIGT glada för!!

Berit Eklund

Berit Eklund, Stockholm. När man behöver en DJ som kan ‘hålla’ dansare danssugna hela tiden så frågar man Berit. Och när hon säger JA blir man väldans trygg och glad: Nu blir det en eftermiddag med superbra musik, helt enkelt…
Hon är annars en dansare som reser mycket, både runt om i Europa och till Buenos Aires för att ladda dansbatterierna. Det är den sociala dansen som står i centrum; mötet mellan dansarna och musiken, mötet mellan dansarna, och så igen mötet med musiken.

Sarah Angleryd Göller & Joel Andreasson Utas

Sarah och Joel har drivit tangoskolan Stockholm Tango sedan 2008. (se info under Instruktörer)
Sarah beskriver sin egen dans som präglad av styrka och musikalitet, och Joel att dansen präglas av improvisation och dynamik. Den kombinationen har vi nu glädjen att erbjuda deltagare på tango otoño detta år – både i rollen som instruktörer och som DJ:ar. Njut av garanterat bra energiflöde på lördagskvällens milonga –  S & J är helt enkelt ett ‘radarpar’!

Jan Eckerström

Jan har skapat vidunderliga alternativmusikkvällar hos oss och vi är stolta att kunna erbjuda otoñodansarna hans garanterat fina blandning av högenergi-låtar och innerliga finstämda stycken.
Det utlovas god energi i öppningskvällens stora sal med sköna tandor och kanske en och annan traditionell tango som cortina. Jan kan konsten att känna av vad dansarna behöver. Man vill inte sluta dansa där…

Claus Rueffler

Claus presenterar sig såhär: I started DJing while living in Vienna where I quickly became a regular DJ in the major milongas of the city. Now I enjoy DJing in my new  home country Sweden. As a DJ I play the music I love to dance to: energetic, romantic, playful… a healthy mix from the late 20s to the mid 50s.
Vi är glada och stolta över att ha Claus hos oss igen – han skapar SÅÅ bra energi på dansgolvet!

Lisen Johansson

Lisen har DJ:at med stor uppskattning från dansare i Uppsala. Nu blir vi fler som får chansen. Hon säger såhär: Det finns en skön känsla i att känna igen musiken… men emellanåt smyger det in något okänt… Lisen spelar i alternativ-rummet på fredagskvällen – missa inte!

Rolf Kling

Rolf Kling har ett livslångt kärleksförhållande till musik, rytm och dans. Han har jobbat som discjockey i över tjugofem år och är sedan många år en passionerad dansare av Kubansk salsa och son. Han delar sin tid, sin dans och dj:andet mellan Stockholm och Spanska La Gomera. Det här blir första gången någonsin som han dj:ar för ett tangodansgolv, och han är minst sagt exalterad! Han lovar att bjuda på en mix av många av de olika musikstilar han normalt dj:ar. M.a.o kan vi nog förvänta oss en salig blandning av electronica, soul, funk, hiphop, jazz, latinska- och afrikanska rytmer, house, och lite väl valda andra överraskningar.

DJ Rolf Kling 01.JPGDJ Rolf Kling 02.JPG