DJ:s

Eva-Lena Ahlberg

Eva-Lena började spela tidigt i sin ”tangokarriär”, närmare bestämt hösten 2007. Började då att även läsa om och lyssna än mer på tango för att lära sig mer om denna underbara fascinerade musik. Eva-Lena spelar främst klassisk tango från de största orkestrarna. Musiken förbereder hon naturligtvis inför spelning, men den slutgiltiga spellistan skapas först under kvällen. Varje milonga är ju unik med sitt flöde, rytm och smak! Hon spelar regebundet på Milonga la Barranca i Linköping som hon arrangerar tillsammans med Nisse, Paul & Bert-Ola, och spelar även frekvent på milongor och festivaler utanför Östergötlands och Sveriges gränser.
www.simplementetango.se
Eva-Lena har sedan ett antal år blivit vår stabila, alltid pålitliga och superbra ‘hus’-DJ – det är vi VÄLDIGT glada för!!

Malin Backström

Premiär för Primaverapubliken! Äntligen får vi dansa till Malins musik – denna gång i alternativrummet.
Det utlovas god energi i fredagskvällens alternativrum med en blandning av innerlighet och lekfullhet!

Berit Eklund

Berit Eklund, Stockholm. När man behöver en DJ som kan ‘hålla’ dansare danssugna hela tiden så frågar man Berit. Och när hon säger JA blir man väldans trygg och glad: Nu blir det en eftermiddag med superbra musik, helt enkelt…
Hon är annars en dansare som reser mycket, både runt om i Europa och till Buenos Aires för att ladda dansbatterierna. Det är den sociala dansen som står i centrum; mötet mellan dansarna och musiken, mötet mellan dansarna, och så igen mötet med musiken.

Sarah Angleryd Göller & Joel Andreasson Utas

Sarah och Joel har drivit tangoskolan Stockholm Tango sedan 2008. (se info under Instruktörer)
Sarah beskriver sin egen dans som präglad av styrka och musikalitet, och Joel att dansen präglas av improvisation och dynamik. Den kombinationen har vi nu glädjen att erbjuda deltagare på tango primavera detta år – både i rollen som instruktörer och som DJ:ar. Njut av garanterat bra energiflöde på lördagskvällens milonga –  S & J är helt enkelt ett ‘radarpar’!

Lisen Veronica

Missa inte festivalens lördagskväll med Lisens musik – hon skapar ett härligt rum både med sin läckra musik och med egna ljusdekorationer! En alternativkväll med Lisen från Cambalache i Uppsala. ”Alltid lika roligt att spela på Skeppis med sin fina alternativpublik.” Det blir kända låtar blandat med soul & pop i en skön, garanterat dansvänlig blandning utan cortinor.

Tommy Selggren

Tommy känner många som den energirike och inspirerande tangoinstruktören. Vi är dock några som haft glädjen att höra honom som DJ och nu får hela Primaverapubliken också njuta av hans energi och goda tajming. (En av hemligheterna är hans cortinor – håll koll på dem…! 🙂 )

Juan Pablo ‘Juampi’ Canavire

Juampi kommer till oss – jippie! Vi kan utlova en Valborgsmässoafton vi sent ska glömma – här kommer musiken att hålla perfekt energinivå hela kvällen! Juampi driver tangoskolan Somos tillsammans med Sara Westin m fl sedan många år och turnerar flitigt runt om i Norden.
För mer info, se hemsidan.

David Pilbäck

David är en sann dansare – ut i tår och fingerspetsar, men även DJ – både till klassiska milongor och alternativa. Denna Valborgsmässoafton får vi njuta av hans musikval i alternativrummet. Det blir noga utvald musik – med stor portion närvaro och lekfullhet.