DJ:s

Eva-Lena Ahlberg

Eva-Lena började spela tidigt i sin ”tangokarriär”, närmare bestämt hösten 2007. Började då att även läsa om och lyssna än mer på tango för att lära sig mer om denna underbara fascinerade musik. Eva-Lena spelar främst klassisk tango från de största orkestrarna. Musiken förbereder hon naturligtvis inför spelning, men den slutgiltiga spellistan skapas först under kvällen. Varje milonga är ju unik med sitt flöde, rytm och smak! Hon spelar regebundet på Milonga la Barranca i Linköping som hon arrangerar tillsammans med Nisse, Paul & Bert-Ola, och spelar även frekvent på milongor och festivaler utanför Östergötlands och Sveriges gränser.
www.simplementetango.se
Eva-Lena har sedan ett antal år blivit vår stabila, alltid pålitliga och superbra ‘hus’-DJ – det är vi VÄLDIGT glada för!!

Daniel Carlsson

Daniel är en mycket uppskattad DJ, och har flera gånger hos oss spelat bejublade milongor i alternativrummet. Denna gång öppnar vi festivalen med alternativmusik i stora salen med denne stabile, påhittige och supermusikaliska DJ! Missa inte denna kväll!!

Berit Eklund

Berit Eklund, Stockholm. När man behöver en DJ som kan ‘hålla’ dansare danssugna hela tiden så frågar man Berit. Och när hon säger JA blir man väldans trygg och glad: Nu blir det en eftermiddag med superbra musik, helt enkelt…
Hon är annars en dansare som reser mycket, både runt om i Europa och till Buenos Aires för att ladda dansbatterierna. Det är den sociala dansen som står i centrum; mötet mellan dansarna och musiken, mötet mellan dansarna, och så igen mötet med musiken.

HejHej = Iwa Herdensjö och Andrejs Ljunggren

Iwa och Andrejs har drivit olika klubbar, bl a på Södra Teatern i Stockholm, och hållit milongor under Kulturnatten i Sthlm i flera år. De spelar ofta på olika Neotango-events runt om i Europa.
Hos oss kommer de att hålla god energi i fredagskvällens alternativrum med sköna tandor och kanske en och annan traditionell tango som cortina…

Sarah Angleryd Göller & Joel Andreasson Utas

Sarah och Joel har drivit tangoskolan Stockholm Tango sedan 2008. (se info under Instruktörer)
Sarah beskriver sin egen dans som präglad av styrka och musikalitet, och Joel att dansen präglas av improvisation och dynamik. Den kombinationen har vi nu glädjen att erbjuda deltagare på tango primavera detta år – både i rollen som instruktörer och som DJ:ar. Njut av garanterat bra energiflöde på lördagskvällens milonga –  S & J är helt enkelt ett ‘radarpar’!

Malin Anderman (f.d. Zehaie)

Vi hälsar Malin hjärtligt välkommen tillbaka till primavera! Hon är en av de mest rutinerade och hängivna DJ när det gäller alternativmusik eller tango fusion som hon hellre säger. Hon har spelat på många alternativmilongor och festivaler i Europa och driver Tango FUSION Uppsala.