Festivalpaket

I paketet ingår:

* ett dubbelpass (2 x 1,5 timme) och
* en tema-workshop (1,5 timme)
* en lunch på lördagen
* milongapass = fem milongor, varav två har dubbla dansgolv!

Du betalar endast 1680:- (värde 2050:-)

Välj ditt favorittema – läs under Dubbelpass och Workshops i menyn. Du som är ‘paketare’ får rabatt om du bokar fler kurser.
Boka via Anmälan

För visuell överblick, se Schema

Fest! Vi erbjuder fem milongor denna gång (varav två med dubbla dansgolv), med garanterat bra musik!

Med omsorg utvalda DJ’ar: Eva-Lena Ahlberg, Claus Rueffler, Lisen Johansson, Sarah Angleryd Göller & Joel Andreasson Utas och Folke Rubin.

Instruktörer: Maria och Pasi Lauren, Gunilla Rydén & Tommy Selggren, Sarah Angleryd Göller & Joel Andreasson Utas och Sara Westin & Juan Pablo Canavire. Se instruktörer.

OBS! Vänta inte för länge med att anmäla dig! Vi väntar mycket folk som vanligt med en härlig blandning av tangobitna från en mängd olika orter i Sverige och våra grannländer!
Öka chansen att få plats genom att hitta en partner att anmäla dig tillsammans med. Singelanmälan är dock möjlig, och vi bekräftar plats allteftersom det blir jämna par på kurserna.

Nivåbeskrivning
Nivå 1: Du har gått en grundkurs i tango, och har precis kommit igång eller också kanske du vill fräscha upp din dans efter ett uppehåll.
Nivå 2: Du dansar tango regelbundet, är bekväm med tangons grundelement och har bekantat dig med vals och milonga.
Nivå 3: Du dansar tango, vals och milonga regelbundet sedan några år. Du har fördjupat dig i kommunikation och musikalitet och är väl förtrogen med tekniker kring t.ex. sacadas, ocho cortados och giros.
Nivå 4: Fördjupningsnivå. Du dansar tango regelbundet sedan många år och har besökt flera festivaler. Du uttrycker dig olika till olika tangomusik. Du har god kroppsteknik och är mogen att anta utmaningar och jobba med nyanser och detaljer, både tekniskt och musikaliskt.

Kurserna sker på Skeppsholmsgården och i Kulturfyren, allt på Skeppsholmen i Stockholm. OBS! All incheckning sker på Skeppsholmsgården, Slupskjulsvägen 12, Stockholm (se karta).

Reservation för ändringar.