Instruktörer

Anna Sol & Martin Nymann Pedersen – välkomna åter!

Martin Nymann Pedersen, det ena av de två M:n i M2, driver tangoskolan M2tango i Köpenhamn sedan många år. Han är en kreativ, dynamisk dansare och även en eftertraktad DJ.
Han är en dedikerad, inspirerande instruktör som lägger stor fokus på succéupplevelsen i själva inlärningen, och på det sociala rummet som tangon också är. Han gillar också att analysera kroppens möjligheter, jobba med precision, kontakt och utveckling av ett vackert och harmoniskt uttryck i dansen. Man får leta efter maken till denna dansares kombination av estetik, musikalitet och samtidigt humor!

Anna Sol arbetar både på M2 tango i Köpenhamn och leder Tangokompaniet i Malmö sedan 2002, och har undervisat på många festivalen runt om i Europa.
Hennes undervisning öppnar möjligheter för deltagarna att utforska kroppens språk och uttryck, kommunikationen i dansen och känslan för musiken. Hennes dans uttrycker mycket av hennes personliga sätt att vara: med energi, glädje och närvaro!

Vi är stolta att erbjuda våra deltagare denna duo – full av kompetens och lust att dela med sig av sin långa erfarenhet. Missa inte chansen!

Daniel Carlsson

Daniel, en av Tangokompaniets grundare har tangoturnerat tillsammans med olika kollegor i stora delar av världen. Med sin undervisning vill han inspirera till att dansarna uppnår flyt, fokus och fantasi!
Han har de senaste åren hållit mycket uppskattade teknik- och musikalitetsklasser på tango primavera och otoño.
Tangokompaniet

Gunilla Rydén & Tommy Selggren

Gunilla har undervisat i tango sedan 1996 och har ett stort intresse i att jobba med själva dansandet – musiken, kroppen, kommunikationen. Gunilla använder ofta bildspråk och metaforer för vad hon vill få sagt – det brukar skapa god stämning… Hon har danspedagogutbildning och uttryckande konstterapeututbildning. Arbetar i Stockholm och runt om i Norden. Mer info på Gunillas hemsida

Tommy Selggren undervisar sedan flera år i Gävle och på senare tid även på andra orter i Sverige. Han är en dansare som reser mycket för att mätta dansbehovet; både för att dansa socialt och för att inspireras av olika lärare. Rytm, fraseringar och allt som hör till musikalitet hör till favoriterna i hans undervisning.
Gunilla och Tommy gillar båda att tolka musiken i en jam-session och förmedlar betydelsen av att båda inom paret är musikaliskt aktiva.

Sara Westin & Juan Pablo Canavire

We are a young couple that are coming from DNI Tango school in Buenos Aires. After working six years together in DNI Company with Dana Frigoli, and traveling around the world, we are now here to share our experiences of tango with you. In our classes we are dancing, enjoying, studying, sharing and having a lot of fun! We are working with the tango technique TTC (Tango Tecnologia Conceptual) that is a technique for everyone and for any style, and we are always doing our best to make our students feel that they are going from the class as a better dancer and person.